Sanskriti og Oddrun har spilt sammen i forskjellige settinger over mange år, blant annet i trioen Moksha og Bugge Wesseltoft’s “New Conception of jazz”. Denne morgenen får vi en unik sjanse til å høre dem spille dagen inn i duoformat! 

Sanskriti spiller tabla og har bemerket seg i ulike musikalske miljøer som har improvisasjon til felles. Hun er også en virtuos solist, og har spilt solokonserter fra ung alder. Samtidig som hun vedlikeholder sine røtter i Hindustani musikk, jobber hun eksperimentelt og har utviklet en særegen stemme på instrumentet sitt. Hennes kreativitet som medspiller, komponist og solist kan høres i en lang rekke prosjekter. Hun er en kjær musikalsk eventyrer på den norske og internasjonale klubb- og festivalscenen, som man i tillegg til de ovennevnte prosjektene kan ha hørt blant annet i hennes eget band Avatar, med Harpreet Bansal, eller Geir Sundstøl for å nevne noen.

Oddrun Lilja, kjent fra hennes eget prosjekt «LILJA», Frode Haltlis «Avant folk» i tillegg til ovennevnte band, har gjort seg bemerket som en autentisk, spennende og nyskapende artist på den norske og internasjonale jazz- og folkemusikkscenen. De siste årene har hun reist verden rundt for å samarbeide med tradisjonsmusikere i ulike deler av verden. Hun har blant annet jobbet med ragamusikere i India, gnawamusikere i Marokko, sirkusartister i Etiopia og palestinere i en flyktningeleir i Libanon. Med inspirasjon i disse reisene har hun skrevet verket «LILJA: Marble», som kom ut på Jazzland recordings i september 2020. Albumet fikk terningkast 6 i Dagsavisen, og var på listen over årets beste utgivelser blant annet i Klassekampen, Subjekt, og i Dagsavisen.