«Sopran & cello» er en nyoppstartet duo bestående av sopran Maren Myrvold og cellist Siri Snortheim. En duo bestående av cello og vokal er av det mer uvanlige, men ikke mindre interessant av den grunn. Gled deg til en konsertopplevelse preget av drivende rytmer, sarte melodier, spenstige arrangementer og glimt i øyet.


Duoen har satt sammen et forfriskende repertoar hentet fra sjangre som tango, opera, visemusikk og pop. Kreativitet og latter er et nøkkelord når duoen arrangerer sin musikk. De tar deg med inn ulike klangverdener, utforsker ytterpunktene for denne nakne besetningen, og har stort fokus på tekstformidling og humor. Selv om repertoaret settes sammen av ulike sjangre, er det nettopp duoens særegne uttrykk og kreative arrangementer som gjør musikken om til deres egen, og syr musikken sammen til en helhetlig konsertopplevelse.

 
Om musikerne

Maren kommer fra Hamar. Hun er klassisk sanger og operasanger, komponist og produsent for egne konserter, kunstprosjekt og forestillinger. Kunstnerskapet hennes bærer preg av lysten til å skape møter på tvers av kunstform og sjanger, og å føre utøvere og publikum tett sammen.
Siri Snortheim er en kreativ og skapende utøvende cellist, så vel som orkestermusiker og kammermusiker. Nye ideer testes ut gjennom lek og samspill, og hun trives godt med å utforske celloens klanglige og rytmiske muligheter.