På denne morgenkonserten møter dere fiolinist og visesanger Emilie Lidsheim! Musikken hennes omfavner en moderne visestil med innslag av jazz, pop og verdensmusikk. Med sine norske og lyriske tekster tar hun opp temaer om det nære og om større samfunnstemaer, med klimakamp og forskjeller i samfunnet som fanesaker. Høsten 2020 ga hun ut sin debutplate GAP utgitt på Øra Fonogram.

Emilie Lidsheim har en klassisk bakgrunn med utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. I tillegg til hennes solokarriere er hun aktiv i flere band og orkestre. Siden våren 2017 har hun spilt med a-ha. Hun deltok på deres akustiske innspilling (MTV unplugged) og deres påfølgende akustiske og elektriske sommerturné i 2018. Emilie er også medlem av den allsidige stryketrioen LEO (med Madeleine Ossum og Tove Erikstad) og det zanzibariske jazzbandet Matona’s Afdhal Group, hvor hun synger og spiller den øst-afrikanske musikktradisjonen; Taarab. Hun er medlem av og var med å starte det klassiske kammerorkesteret Ensemble Allegria og har ellers jobbet med bl.a. No 4, Odd Nordstoga, Magne Furuholmen, Ary, Javid Afsari, Oslofilharmonien, Det Norske Solistkor og Det Norske Kammerorkester.

Inngang: 200 / 150. Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med voksne.

Vi følger gjeldende smittevernregler, og anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd. Husk å registrere både epostadresse og telefonnr.

Kom på morgenkonsert og møt denne allsidige musikeren med mye på hjertet! Velkommen!